Tvrtka Nirosta d.o.o. , osnovana je 14.10.1994. , kao tvrtka za konzalting i isporuku tehnološke opreme u sferi pročišćavanja tehnoloških, pitkih i otpadnih voda.

Nakon nekoliko godina rada, tvrtka se profilirala u isporuci opreme za pročišćavanje voda tehnološkog tipa-demineralizacijskih uređaja i postrojenja, te voda laboratorijskog tipa, ultra čistih voda i reverzno-osmotske tehnologije.

Stalnim školovanjem zaposlenika u tvornicama u USA , BRD i dalje, tvrtka napreduje u svom okruženju, u tržišnim uvjetima koji vladaju u RH.

Tvrtka se sada prepoznaje kao kvalitetna kuća, s preciznim rokovima isporuke, zavidnim servisnim odzivima, korektnim odnosima s korisnicima ( veliki dio korisnika posluje s Nirosta d.o.o ., punih deset godina), i stalnim poboljšanjem svojih usluga.

U međuvremenu tvrtka se razvija, gradi se novi prostor za proizvodnju i ispitna stanica za RO postrojenja, usvajaju se nove tehnologije na bazi elektrodeionizacije, kao nadgradnja i povećanje kakvoće vode za potrebe semikonduktorske industrije, i proizvodnje vode za hemodijalizne uređaje.

Radeći na stalnom poboljšanju uvjeta za razvoj tvrtke, Nirosta d.o.o. , je otvorena za nove ideje, za mlade stručne ljude željne dokazivanja, kojima omogućuje napredovanje u struci prema vlastitim sposobnostima (prodaja i servis), te za iznalaženja novih i modernijih načina poslovanja.

Svojim razvojnim planovima tvrtka se svrstava uz bok najrazvijenijih malih poduzetničkih sredina, s ciljem prerastanja djelovanja na ovim prostorima, i težnjom za izlaskom na tržišta izvan R. Hrvatske .

2007. god. Tvrtka Nirosta d.o.o. certicirana je prema normi ISO 9001:2000


Povratak na početnu stranicu